Vrouw doet mogelijk zelfmoordpoging bij basisschool aan de Westergracht

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 9 september 2010

Haarlem – Een vrouw is donderdagmiddag omstreeks kwart over drie bij een val ernstig gewond geraakt. De vrouw viel van een woning naast de Bavoschool naar beneden en kwam bij het speeltoestel op de grond terecht. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw te verzorgen. De traumahelikopter uit Amsterdam kwam ook ter plaatse en zette de helikopter voor de Bavokerk neer.

De school was ten tijde het ongeval al uit. Op het moment van het incident waren er nog kinderen aanwezig op het schoolplein. Voor deze kinderen is professionele opvang geregeld.

Nadat de vrouw de eerste medische assistentie had gekregen is ze onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen of de vrouw zelf is gesprongen of is gevallen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. John Lettinge
  9 september 2010 op 22:36 | #1

  Zelfmoord bij een school, hoe ziek ben je dan! Als ze niet is gevallen natuurlijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Lacuna
  10 september 2010 op 11:05 | #2

  Eerst nog maar afwachten wat er echt gebeurd is. Misschien is deze vrouw wel gevallen. En anders ben je inderdaad niet gezond bezig. Hoop voor de kinderen dat ze het snel kunnen verwerken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. simon
  10 september 2010 op 18:42 | #3

  Hoi, ik zag het gebeuren het ging zo:ze viel waarschijnlijk uit het raam en toen gilde ze en kwam op haar rug terecht.Ps:Ik ben 11 jaar

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. moeder
  11 september 2010 op 12:04 | #4

  het is echt een drama. de betrokken leerlingen en ouders zijn heel goed opgevangen door slachtoffer hulp. top. nu maar hopen dat niemand er een trauma aan over houdt. de leerlingen worden door de leerkrachten goed in de gaten gehouden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. buurvrouw
  5 oktober 2010 op 16:40 | #5

  hallo weet iemand hoe het af gelopen is?
  leeft de vrouw nog en hoe is de na zorg voor de kinderen en ouders?

  hopelijk is alles mee gevallen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.