Op de politie jetski door het Spaarne met stichting Doe een wens

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 6 september 2010

Haarlem – Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiĆ«nt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Afgelopen zaterdag kwam de wens van Marco in vervulling. Marco, die een hartafwijking heeft, werd rond zeven uur door een politieboot en jetski opgehaald bij de Oerkap. Marco mocht samen met agent Jeroen op de jetski en de ouders, broer en Lisa mochten mee in de politieboot. Marco ging op de jetski over het water van het Spaarne, eerst werd er een klein rondje door het centrum van Haarlem gemaakt maar al snel werd het gas opengezet richting Mooie Nel. Marco genoot zichtbaar van de jetski toch over het Spaarne. Bij de Mooie Nel aangekomen stapte de politieagent van de jetski en mocht Marco zelf een paar rondjes over de Mooie Nel maken, hij had de smaak al snel helemaal te pakken en met een big smile voer hij langs de volgboot waar de rest van de familie toekeek. Na een uurtje zat het er weer op en ging de boot en jetski weer terug richting Oerkap. Voor Marco was een van zijn wensen uitgekomen en kon hij even vergeten dat hij ziek is.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Robert
  18 september 2010 op 14:00 | #1

  Toch erg jammer dat niemand op dit stukje een reactie geeft. Altijd maar zeuren op de Politie !
  Nu kunnen mensen een keertje wat leuks zeggen maar komt er geen reactie. Een agent die iemand een knie geeft krijgt wel een reactie, lekker zeuren op de Politie. Wacht maar tot je de Politie nodig hebt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  18 september 2010 op 19:17 | #2

  Ik wist geneens dat de po een waterscoot had

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. frank
  18 september 2010 op 21:58 | #3

  Ja hoor en er zit ook een TOETER op !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. hoi!!!
  18 september 2010 op 23:47 | #4

  En zwaailicht?:p

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.