Aanhouding verdachten, getuigenoproep mishandeling

Geschreven door de Redactie op maandag 6 september 2010

Haarlem – De politie heeft vanmorgen twee Haarlemmers aangehouden in de leeftijd van 22 en 23 jaar, die worden verdacht van de mishandeling van een 20-jarige Zaandammer. De mishandeling vond plaats in buslijn 81 op 19 juli jl, rond 00.25 uur. Tijdens de rit in deze bus die vanaf Bloemendaal naar de Parklaan in Haarlem reed, ontstond een conflict tussen het slachtoffer en twee jongens.

Hierbij werd het slachtoffer door mogelijk beide verdachten ernstig mishandeld. De politie heeft in dit onderzoek twee verdachten aangehouden, maar is nog steeds op zoek naar getuigen, die nog niet door de politie zijn gehoord. Mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling in de bus op 19 juli jl., worden vriendelijk verzocht zich alsnog te melden bij de politie in Haarlem, via 0900-8844. Anoniem iets melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.