Man gewond na aanrijding met vrachtwagen in Waarderpolder

Geschreven door Michel van Bergen op dinsdag 7 september 2010

Haarlem – Een man is dinsdagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen. De man reed over de Heringaweg in de Waarderpolder. Een vrachtwagen die vanuit de Kuppersweg de Heringaweg op wilde draaien verleende geen voorrang aan de fietser. De man kwam met een harde klap op de grond.

Omdat er sprake zou zijn van een beknelling werden er veel hulpdiensten naar de Waarderpolder gestuurd, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam. Al snel bleek dat er geen sprake was van een beknelling. De brandweer kon dan ook weer snel richting kazerne en het gealarmeerde traumateam is niet ter plaatse gekomen. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft alle sporen veilig gesteld voor onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.