Man betrapt jongeren op diefstal van bagagerek van zijn scooter

Geschreven door de Redactie op maandag 16 augustus 2010

Haarlem – Omstreeks 20:00 uur hoorde een 28-jarige Haarlemmer voor zijn woning aan de Dr Leijdsstraat rumoer op straat. Toen hij keek wat er aan de hand was, zag hij een groepje jongeren rond zijn scooter staan. Een jongen uit het groepje was met gereedschap bezig het bagagerek van de scooter te verwijderen.

Toen de Haarlemmer de jongen aansprak ontstond er een ruzie die in een handgemeen ontaardde. De jongen werd daarbij geholpen door nog een andere jongen uit de groep. Vervolgens is iedereen weggereden. De man liep lichte verwondingen op.

Mensen die getuige zijn geweest worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

  1. haarlemmer
    18 augustus 2010 op 13:35 | #1

    Ze worden steeds brutaler

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.