Bromfietser rijdt door na aanrijding: politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op maandag 16 augustus 2010

Haarlem – Omstreeks 20:30 uur vond er op de Prins Bernhardlaan een aanrijding plaats waarbij een bromfietser en een fietser betrokken waren. De 48-jarige Haarlemse fietser verklaarde dat hij van achteren werd aangereden door de bromfietser en ten val was gekomen en zelfs even kort het bewustzijn was verloren.

De bromfietser is, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren, doorgereden. Het slachtoffer is met letsel aan het gezicht door ambulancepersoneel vervoerd naar een ziekenhuis, waar hij werd behandeld.

Direct onderzoek in de omgeving door de politie leverde geen resultaat op. De politie wil graag in contact komen met de bromfietser en roept hem op zich te melden. Mensen die getuige zijn geweest en/of meer informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.