Persoon raakt onwel tijdens vaartocht door Haarlemse grachten

Geschreven door Rowin van Diest op zaterdag 29 mei 2010

Haarlem – Dat het varen met een bootje door de Haarlemse grachten niet altijd met een goede afloopt eindigt bleek afgelopen zaterdag op het water aan de Kampersingel. Een persoon raakte tijdens het varen onwel. Omdat het slachtoffer op dat moment zich in een bootje bevond rukte naast een ambulance en enkele politiewagens ook een hele stoet aan brandweerwagens uit.

Ter plekke aangekomen viel het gelukkig allemaal mee en lag het bootje al aan de kade aangemeerd. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend en is vervolgens met een brancard in de ambulance gelegt om naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Politieagenten hebben enkele gegevens genoteerd en konden daarna ook weer hun weg vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.