Brandweer redt poes uit boom in de Van Nesstraat

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 27 mei 2010

Haarlem – de Haarlemse brandweer moest donderdagochtend uitrukken voor een melding in de van Nesstraat in Haarlem noord. Een vrouw had een poes in de boom in haar tuin ontdekt die daar al een tijdje zat en niet meer naar beneden durfde te komen. Hierop werd besloten de brandweer te alarmeren die met een ladderwagen ter plaatse kwam.

Bij het arriveren van de brandweer kwamen buren van een paar huizen verderop naar buiten. Ze waren al een dag hun viervoeter kwijt en deze bleek zich dus in de boom te hebben begeven. De brandweer had de poes snel uit de boom die toen snel de benen nam.

De buren bedankte de brandweer vriendelijk waarna de mannen weer terug naar de kazerne konden.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.