Onderzoek naar brandstichting bij politiebureau in Haarlem Schalkwijk

Geschreven door Rowin van Diest op zaterdag 22 mei 2010

Haarlem – Even voor middernacht heeft een nog onbekend persoon een brandje tegen het politiebureau in Schalkwijk gesticht. Politieagenten roken in het politiebureau een branderige lucht en zijn vervolgens op onderzoek uitgegaan. Aan de buitenkant bleek er een brandje te woeden. De brandweer en politie hadden het vuur snel onder controle.

Omdat er sprake was van brandstichting is de Technische Recherche ter plaatse gekomen om eventuele sporen veilig te stellen.

Door de Technische Recherche zijn foto’s genomen van de plek waar de brand woedde en zijn restanten van het in brand gestoken voorwerp veilig gesteld. De politie zal een onderzoek instellen om de dader te achterhalen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.