Schoenprofiel levert bewijs na lopen over auto van Haarlemse vrouw

Geschreven door de Redactie op zaterdag 22 mei 2010

Haarlem – Een Haarlemse vrouw meldde zaterdagavond rond 23:15 uur dat twee jongens over haar auto heen waren gelopen. De auto stond geparkeerd in de Zaanenstraat. Een getuige had gezien dat de verdachten een feestje bezochten in een huis in de Oosterstraat. Daar troffen de agenten de twee verdachten aan. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Het bleken een 17-jarige Haarlemmer en een 16-jarige jongen uit Velserbroek. Ze waren onder invloed van de nodige alcohol en ontkennen over de auto te zijn gelopen. Helaas voor hen zijn op de auto sporen aangetroffen die precies overeen komen met het profiel van hun schoenen.

De schoenen zijn in beslag genomen. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Hun ouders zijn in kennis gesteld.

Geen reacties mogelijk.