Man mishandeld tijdens het vissen in het Reinaldapark

Geschreven door de Redactie op zondag 23 mei 2010

Haarlem – Een 25-jarige Haarlemmer is zaterdagnacht rond 02.30 uur flink mishandeld in het Reinaldapark. De man was in het park aan het vissen. Hij lag in zijn tent te slapen en is door twee mannen uit zijn tent gehaald, vastgebonden en mishandeld. Getuigen hebben de politie gebeld. Het slachtoffer is opgenomen in een ziekenhuis.

Na een ingesteld onderzoek zijn twee verdachten aangehouden, een 19-jarige Heemstedenaar en een 32-jarige Haarlemmer. De verdachten zijn bekenden van het slachtoffer. De politie stelt een onderzoek in naar de achtergronden van de mishandeling. De verdachten zijn ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

 1. christina
  2 juni 2010 op 15:10 | #1

  toevallig was ik maandag in t ziekenhuis, en kwam ik deze man tegen, ik vind t echt heel erg woon er vlak in de buurt heb er vaak gewandeld met de hond, ik vind t een beh laffe daad wat een helden die mannen, ik hoop met heel mijn hart dat ze flink gestraft worden, jammer dat dit nederland is, we zijn vaak te mild, en daarom blijven dit soort dingen gebeuren, en kan je niet eens meer rustig je hobby uitvoeren, zou nog veel meer neer kunnen zetten, maar dan verlaag ik me tot t zelfde nivo als de 2 kw…mijn god wat kan hier kwaad om worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. mellek konuk
  14 juli 2010 op 09:57 | #2

  mensen moetten niet lullen waar ze nıets van af weten met reactıes dus nıet slap lullen oke

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Nancy
  30 september 2010 op 19:25 | #3

  Had ie maar zijn zus niet moeten bedreigen, en 220 euro stelen terwijl ze alleenstaande moeder is met 2 hele liefe kinderen. Hoe kan hij dat doen.wil iemand mij vertellen?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. christina
  30 september 2010 op 21:33 | #4

  allemaal gelul, en nee ik weet niks over t hoe en waarom, ik zeg alleen wat ik gezien heb, en ik blijf erbij als je dan zo stoer bent en op komt voor wie of wat dan ook moet je niet s,nachts iemand aanvallen en dan nog met zijn 2en, het is een blijft een laffe daad,niks geen helden, slappezakken met kinderlijk karakter.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. ..
  1 oktober 2010 op 09:24 | #5

  inderdaad volkomen mee eens christina !!
  En mooiste is nog er staat nu een soort van bekentenis online, die hij wel kan gebruiken in zijn aangifte ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.