Inbrekers richten grote ravage aan in sigarenzaak tijdens inbraak

Geschreven door de Redactie op woensdag 26 mei 2010

Haarlem – Politieagenten stelden, na een melding dat er werd ingebroken bij een sigarenzaak aan de Hannie Schafstraat, direct een onderzoek in. Een oplettende getuige sprak van meerdere daders die in een auto weg waren gereden Schipholweg. De politiemensen hebben direct een zoekslag in de omgeving uitgevoerd, op zoek naar de inbrekers, helaas zonder resultaat.

Bij de sigarenzaak bleek dat er een gat in de ruit was gegooid, waardoor de verdachten zich toegang hadden verschaft tot de zaak. Binnenin was het een flinke ravage. De verdachten zijn met een onbekende hoeveelheid rookwaren vertrokken.

Mensen die getuige zijn geweest worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

  1. christina
    2 juni 2010 op 15:14 | #1

    arme rob,sterkte man, ik hoop dat ze gepakt worden.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.