Boze Haarlemmer vernielt auto van bekende door tegen boom te rijden

Geschreven door de Redactie op dinsdag 4 mei 2010

Haarlem – De politie hield dinsdagmiddag in Haarlem-Noord een 19-jarige Haarlemmer aan voor vernieling van een auto van een 40-jarige Haarlemse. De jongeman kwam tot zijn daad omdat hij boos was omdat de vrouw, een bekende van hem, hem geen onderdak wilde verschaffen. Hierop wist hij de autosleutels weg te grissen en reed weg in haar auto.

Later kwam hij terug met het voertuig en reed tot tweemaal toe met opzet tegen een boom. De auto raakte hierdoor zwaar beschadigd. De jongeman liep, voor zover bekend, geen letsel op.

De 19-jarige is hierop aangehouden voor vernieling. Hij bleek ook zonder rijbewijs te rijden. De verdachte is na verhoor aan het eind van de middag weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.