Agenten ontdekken hennepkwekerijtje in woning na conflict tussen broers

Geschreven door de Redactie op dinsdag 4 mei 2010

Haarlem – De politie kreeg dinsdagmiddag het verzoek om bemiddeling na een conflict tussen broers in een woning in de Van Lochemstraat. Bij het aanhoren van het verhaal roken de agenten een henneplucht en zagen ze een hennepplant staan. De 17-jarige bewoner gaf aan dat er nog meer planten aanwezig waren in de kamer van zijn broer.

De agenten troffen een klein hennepkwekerijtje aan bestaande uit zeven planten en alle benodigde apparatuur. Er bleek na onderzoek geen sprake te zijn van illegale stroomaftap. De hennepplanten en de apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

De vader van de 17-jarige en zijn broer worden nog verhoord.

Geen reacties mogelijk.