Verwarde man steekt diverse vuilcontainers in de brand in Schalkwijk

Geschreven door de Redactie op dinsdag 6 april 2010

Haarlem – Een verwarde Haarlemmer heeft maandagnacht op enkele plaatsen in Schalkwijk brand gesticht in vuilcontainers. Eerst werd rond 03:00 uur een brandje gemeld aan de Martin Luther Kinglaan. De verwarde man kwam zelf naar de agenten toelopen om te vertellen dat hij de brand had aangestoken. De man is vanwege zijn verwarde toestand overgedragen aan een begeleidster.

Rond 04:45 uur werd brand gemeld in wat huisvuil aan Brammershoop. Het bleek dat de Haarlemmer aan de aandacht van de begeleiding was ontsnapt en ook deze brand had aangestoken. De man vertelde nog ergens een prullenbak te hebben aangestoken. Om meer branden te voorkomen is de 22-jarige man uiteindelijk aangehouden en ingesloten.

Geen reacties mogelijk.