Amok makende man aangehouden op de Rustenburgerlaan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 6 april 2010

Haarlem – Politiemensen hielden omstreeks 22.00 uur in de Rustenburgerlaan een man aan die flink amok maakte. De man, een 34-jarige Engelsman zonder vaste woon- of verblijfplaats, had even daarvoor onenigheid gehad met zijn vriendin waarbij hij haar ook geslagen zou hebben.

De verdachte, die duidelijk onder invloed van alcohol verkeerde, begon bij het zien van de agenten direct te schreeuwen en uitte bedreigingen aan het adres van de agenten. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Tijdens het vervoer verzette de man zich hevig en bedreigde en bespuugde de politiemensen. Hij is, mede voor zijn eigen veiligheid, met gepast geweld weer onder controle gekregen. Tegen de man worden juridische stappen ondernomen voor de bedreigingen.

Geen reacties mogelijk.