Bouwvakker gewond aan been tijdens werkzaamheden op dak

Geschreven door Rowin van Diest op donderdag 29 april 2010

Haarlem – Een bouwvakker is donderdagmiddag rond twee uur gewond geraakt aan zijn been tijdens werkzaamheden op het dak bij een woning aan de Leeuwerikstraat. Tijdens de werkzaamheden kwam door nog onbekende oorzaak een zaag tegen zijn been aan. De hulpdiensten werden direct door collega’s van de gewonde man gewaarschuwd en spoedde zich naar de Leeuwerikstraat.

Om de gewonde man van het dak te krijgen werd de hulp ingeschakeld van de brandweer. Met een ladderwagen is de man vervolgens op een brancard naar beneden gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft tijdens het incident nieuwsgierige buurtbewoners op afstand gehouden en het verkeer omgeleid.

Fotografie: Clifford Smit

Geen reacties mogelijk.