Politie vraagt informatie over 35-jarige buitenlandse vrouw

Geschreven door de Redactie op donderdag 18 maart 2010

Haarlem – Een 35-jarige buitenlandse vrouw, van vermoedelijk Russische of Armeense afkomst, heeft zich dinsdagmiddag rond 15:00 uur bij het politiebureau in Haarlem-Noord gemeld. De vrouw is mogelijk slachtoffer van een misdrijf. De 35-jarige vrouw blijkt langere tijd op straat te hebben rondgelopen en met een onbekend gebleven Nederlandse vrouw gesproken te hebben.

De, tot nu toe nog onbekende vrouw, heeft haar de weg naar het politiebureau verteld.

De Vreemdelingenpolitie stelt een onderzoek in en is op zoek mensen die iets kunnen vertellen over deze vrouw. De Vreemdelingenpolitie zou ook graag in contact willen komen met degene die de buitenlandse vrouw de weg heeft gewezen naar het politiebureau en met mensen die haar zonder jas op straat hebben zien lopen in Haarlem of omgeving.

De vrouw was gekleed in een lichtblauwe spijkerbroek, damessportschoenen en een donkerblauw damesvest met lange mouwen. Iedereen die mogelijk iets meer weet over de vrouw, wordt verzocht contact op te nemen met de Vreemdelingenpolitie Kennemerland, via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem iets melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.