Fietser ernstig gewond na aanrijding met auto op de Rijksstraatweg

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 17 maart 2010

Haarlem – Een fietser is woensdagavond ernstig gewond geraakt toen hij werd aangereden op de Rijksstraatweg in Haarlem Noord. Het slachtoffer wilde rond kwart voor acht de Rijksstraatweg ter hoogte van de van Nesstraat oversteken toen hij geschept werd door een auto. Hij raakte de voorruit van de auto en kwam met een harde smak op het asfalt terecht.

Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd om het slachtoffer te verzorgen. Nadat hij was gestabiliseerd is hij overgebracht naar een ziekenhuis in Alkmaar voor verdere behandeling. De verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. ad
  18 maart 2010 op 20:07 | #1

  Altijd dit geleerd. Eerst naar links kijken en dan naar rechts kijken. Is er ruimte om over te steken dan doe je dat. Ook moet je zorgen voor goede verlichting.Voldoe je niet aan deze dingen dan heb je pech gehad. Zonde van de auto. Het is niet zo moeilijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Mich
  19 maart 2010 op 10:33 | #2

  “ff” snel oversteken..

  Geen inzicht, helaas voor de fietser.

  Waarschijnlijk eigen schuld, dikke bult ( wel meer in dit geval)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.