Bromfietsduo beroofd vrouw van tas na afleiding met smoes

Geschreven door de Redactie op donderdag 18 maart 2010

Haarlem – De politie kreeg donderdagavond omstreeks 20:15 uur een melding dat op de Amsterdamse vaart een 49-jarige Haarlemse fietsster beroofd was door twee jongens op een scooter. Het tweetal had haar ingehaald en haar afgeleid met een smoes. Één van de jongens wilde de tas weggrissen maar de vrouw hield stevig vast. Uiteindelijk lukt het de knaap de tas los te rukken.

Het tweetal reed weg richting de Vaartstraat. Een oplettende getuige achtervolgt het duo maar zij raakten uit het zicht. Van beide jongens is het volgende signalement bekend; Noord-Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 jaar oud, kort zwart lichtgolvend haar. Ze reden op een lichtkleurige scooter.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden bij het politiebureau van het team Spaarne-Oost via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.