Meisje bij keel gegrepen na ruzie en scheldpartij in de Zijlstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 20 maart 2010

Haarlem – De politie kreeg zaterdagavond omstreeks 23:50 uur een melding dat twee meiden in de Zijlstraat ruzie hadden gezocht met een ander meisje en dat een van hen haar bij de keel zou hebben gegrepen. Het slachtoffer, een 17-jarige Haarlemse was met haar 14-jarige vriendin door het tweetal uitgescholden. De 17-jarige en de 14-jarige wilden weglopen maar werden hierna bedreigd.

De 17-jarige werd bij haar keel gegrepen. Na een korte zoektocht werden de ruziemaaksters op een snorfiets aangetroffen op de Gedempte Oude Gracht. Het meisje die het het slachtoffer bij de keel had gegrepen, een 18-jarige Haarlemse, is aangehouden en ingesloten. Zij zal vandaag worden verhoord.

Geen reacties mogelijk.