Man aangehouden na vernieling van bushokje en busruit

Geschreven door de Redactie op zondag 21 maart 2010

Haarlem – De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03:30 uur een 18-jarige jongen uit Velserbroek aan voor vernieling van een bushokje op de Rijksstraatweg. Oplettende getuigen zagen de jongeman aan komen zwalken, kennelijk onder invloed van drank of drugs. De knaap stelde de getuigen wat onsamenhangende vragen.

Vervolgend vernielde de jongen hierna een ruit van de bushalte. Op het moment dat de bus arriveert werd ook van de bus een ruit vernield.

Met een door de getuigen opgegeven signalement stelde de politie een onderzoek in naar de jongeman. Zij zagen hem lopen in de Indischestraat en konden hem daar aanhouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geen reacties mogelijk.