Meisje gewond na val met scooter langs fietspad Westelijke Randweg

Geschreven door Rowin van Diest op zaterdag 20 maart 2010

Haarlem – Een meisje is zaterdagavond gewond geraakt na een val met haar scooter. Om even voor negen uur reed het meisje op het fietspad tussen de Vlaamseweg en de Parnassiakade in de richting van Heemstede en kwam door nog onbekende oorzaak ten val met haar scooter. De hulpdiensten rukten massaal uit omdat het meisje in eerste instantie ernstig gewond leek te zijn.

Al snel bleek het minder ernstig te zijn dan verwacht, en kon het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam terugkeren naar het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Het ambulancepersoneel heeft het gewonde meisje ter plekke eerste hulp verleend en is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke een sporenonderzoek uitgevoerd om de sporen veilig te stellen. In het ziekenhuis bleek het meisje in ieder geval een hersenschudding te hebben. Volgens de eerste onderzoeken bleek het meisje geen alcohol op te hebben.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.