Supermarktmedewerker gewond na vechtpartij in supermarkt

Geschreven door de Redactie op zondag 21 februari 2010

Haarlem – Een beveiligingsmedewerker van een supermarkt in de Grote Houtstraat is zondagmiddag mishandeld door een klant. De verdachte kwam samen met een andere man de winkel binnen en liep langs de kassa’s verder. Dat is niet toegestaan en ze werden er op aangesproken door een caissière. Daar reageerden de twee mannen niet.

Toen de beveiligingsmedewerker de mannen aansprak werd hij uitgescholden en bedreigd. Toen de medewerker de mannen na overleg met zijn chef de winkel uit wilde zetten ontstond er een vechtpartij waarbij hij klappen kreeg van één van de verdachten.

De man die heeft geslagen is de winkel uitgevlucht, de ander is aangehouden en overgedragen aan de politie. Deze 45-jarige man uit Almere is meegenomen naar het bureau en heeft verteld wie de andere verdachte is. Deze man zal binnenkort worden gehoord en er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt voor mishandeling.

Geen reacties mogelijk.