Grote sneeuwval te zwaar voor dak van gymzaal aan Zwemmerslaan

Geschreven door Rein van Lierop op zondag 31 januari 2010

Haarlem – Het dak van een gymzaal aan de Zwemmerslaan heeft flinke schade opgelopen. De schade is veroorzaakt door de sneeuwval van de afgelopen dagen. De hulpdiensten kregen zondagavond omstreeks half acht de melding van een verzakking van het dak en gingen op onderzoek uit. Met onder meer een ladderwagen is het dak van het pand ge├»nspecteerd.

Er bleek door het gewicht van de sneeuw een grote knik in de dakconstructie te zijn ontstaan. Door de verzakking zijn meerdere TL-lampen en een deel van het houten plafond naar beneden gekomen. Het is nog onduidelijk hoe lang de reparatie zal duren.

Fotografie: Rein van Lierop

 1. ron burghout
  13 oktober 2010 op 12:03 | #1

  Al menig keer aangegeven dat de bekleding van het dak toe was aan vervanging,ook het dakwerk van de school.Het bekende verhaal , er is geen geld voor.Noem het maar achterstallig onderhoud.Allen jaren zijn er alleen maar noodreperaties uitgevoerd.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diemux
  15 oktober 2010 op 00:18 | #2

  Beetje late reactie :) Dit was 3/4 jaar geleden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hoi!!!
  15 oktober 2010 op 20:23 | #3

  zo ja hoe bedoel je late reactie :P

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.