Brand in schoorsteen van woning aan Kleverlaan / Schoterweg

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 12 februari 2010

Haarlem – Vrijdagavond is de brandweer enige tijd bezig geweest met het doven van het vuur in een schoorsteen bij een woning aan de Kleverlaan. Om even over half acht werd de brandweer gealarmeerd voor de schoorsteenbrand bij de woning op de hoek van de Schoterweg en de Kleverlaan. Bij aankomst bleek de schoorsteen inderdaad in de brand te staan.

Om de brand goed te kunnen bestrijden werden er meerdere brandweer voertuigen opgeroepen om naar de brand te komen.

Om dicht bij de brandende schoorsteen te kunnen komen is de ladderwagen op de Schoterweg neergezet en zijn twee brandweermannen met de ladderwagen omhoog gegaan. Met behulp van een speciale schoorsteenveger is alle rotzooi in de schoorsteen eruit gehaald en was na verloop van tijd de brand gedoofd.

De politie heeft het verkeer op de Schoterweg en de Kleverlaan omgeleid.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.