Politie houdt lastige jongens aan na lastigvallen van Hoofddorper

Geschreven door de Redactie op zondag 31 januari 2010

Haarlem – Surveillerende politiemensen werden zaterdagnacht rond 04:30 uur aangesproken door een 18-jarige Hoofddorper die vertelde dat hij op straat werd tegengehouden door drie vervelende jongens. Toen de agenten de drie aanspraken waren ze bijzonder vervelend en weigerden ze alle medewerking. Alle pogingen van de agenten om het drietal zich te laten gedragen liepen op niets uit.

Eén van de verdachten is aangehouden en in de boeien gewerkt. Toen de agenten weg wilden gaan werden ze gevolgd door de andere twee en een andere man die zich met de zaak kwam bemoeien. Ze bleven zo vervelend en aanmatigend dat ze uiteindelijk ook zijn aangehouden. De verdachten waren Haarlemmers van 17, 18, 19 en 24 jaar.

Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

 1. Leo
  4 februari 2010 op 07:32 | #1

  Weet je wat lastig vallen is? Als er overal hekken staan en handgrepen zitten. Als je ondersteund wordt door twee bodybuilders. Als je met dertig mensen opeengepakt staat in een veel te krappe lift. Of als de zwaartekracht het even niet doet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Leo
  4 februari 2010 op 12:00 | #2

  Er ontbreekt nog een zin:
  Wat die lastige jongens met de Hoofddorper deden, is natuurlijk gewoon ‘lastigvallen’. Zonder spatie.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.