Verdachte situatie bij geldautomaat Paul Krugerkade

Geschreven door de Redactie op maandag 11 augustus 2014

Haarlem – Het gebied rondom winkelcentrum Spaarneboog aan de Paul Krugerkade in Haarlem-Noord is maandag in alle vroegte omsingeld door diverse politie-eenheden. Bij de geldautomaat van de ING Bank lekte een vloeistof naar beneden en omdat het mogelijk om bijvoorbeeld een plofkraak zou kunnen gaan werd het zekere voor het onzekere genomen.

In afwachting op de brandweer werd het gebied rond kwart voor drie afgezet. Brandweermannen zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben metingen verricht. Al snel kwam men tot de conclusie dat er geen gevaar was.

Naast de lekkage bij de geldautomaat (die daardoor buiten werking is geraakt) lekte er ook, vermoedelijk water, bij de ingang van de Spaarneboog. De brandweer heeft nog met een ladderwagen een controle op het dak gedaan maar de lekkage komt van binnen bij een van de bedrijven.

Het gebied werd weer vrijgegeven en het beveiligingsbedrijf is samen met een van de medewerkers op onderzoek uitgegaan om de oorzaak van de lekkage te zoeken.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.