Twee gewonden bij verkeersongeval op de Engelandlaan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 12 augustus 2014

Haarlem – Bij een verkeersongeval zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee gewonden gevallen. Rond één uur ging het mis toen een personenwagen met daarin twee vrouwen crashte. Naast de auto waarin het tweetal zat raakte ook twee geparkeerde wagens hierbij beschadigd.
.

Gezien de ernst van de melding werd naast diverse ambulances, brandweer en de politie ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen om hulp te bieden.

Gelukkig konden de twee dames vrij snel het voertuig verlaten. Ze zijn door ambulancepersoneel opgevangen en na de nodige zorg ter plaatse naar het Kennemer Gasthuis overgebracht voor verdere behandeling. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet naar Haarlem te komen.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De Engelandlaan is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest voor het overige verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. S@M
  13 augustus 2014 op 14:30 | #1

  Best knap, zoveel schade op een kaarsrechte weg waar je maar 30 mag rijden…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. watiserdan
  13 augustus 2014 op 16:29 | #2

  Zo idd, die reden wel harder dan 30, maarja die straat vraagt er ook om, met die trieste drempels waar je nog met 200 overheen kan schiet natuurlijk niet op.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. rem
  13 augustus 2014 op 17:44 | #3

  beste klap

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. peggy
  15 augustus 2014 op 01:59 | #4

  Deze mensen moesten uitwijken voor iemand die uit een uitrit kwam! !

  @S@M

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Papatrick
  18 augustus 2014 op 13:42 | #5

  watiserdan :Zo idd, die reden wel harder dan 30, maarja die straat vraagt er ook om, met die trieste drempels waar je nog met 200 overheen kan schiet natuurlijk niet op.
  Meld deze reactie

  Is dit dan een reden om ook de regels te overtreden dan? Er staat duidelijk aangegeven dat je hier slechts dertig mag! Als mijn keukendeur openstaat, betekend dat toch ook niet dat je ongestraft mag inbreken….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.