Haarlemmer aangehouden wegens mishandeling van twee vrouwen

Geschreven door de Redactie op zaterdag 16 augustus 2014

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben agenten rond 03:30 uur in de Smedestraat een 44-jarige man uit Haarlem aangehouden die wordt verdacht van het mishandelen van twee vrouwen. Een 21-jarige vrouw uit Santpoort-Noord werd door portiers uit een horecagelegenheid gebracht nadat zij op haar hoofd was geslagen.

Kort daarop kwam nog een 20-jarige vrouw uit Velserbroek naar buiten. Ook zij was geslagen door de verdachte en raakte ook even buiten bewustzijn. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. De vrouwen zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Bij de aanhouding van de verdachte werden agenten gehinderd door vrienden van de verdachte. Politiepaarden zijn ingezet om ruimte te creƫren.

Geen reacties mogelijk.