Groepje jongeren beroofd van telefoon bij de Haarlemmerhout

Geschreven door de Redactie op vrijdag 15 augustus 2014

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die vrijdag rond 22:45 uur plaatsvond in de Haarlemmerhout, bij de hoek Spanjaardslaan / Wagenweg. Een 16-jarige jongen uit Heemstede zat daar samen met drie vrienden. Twee voor hem onbekende jongens kwamen naar de vier toe. Ze sloegen zonder aanleiding in op de 16-jarige jongen en probeerden zijn telefoon te stelen.

Van een 13-jarige jongen uit Haarlem werd de telefoon afhandig gemaakt. De verdachten gingen er vervolgens vandoor richting Heemstede. Een van hen is een blanke jongen van 16/17 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en stevig gebouwd. Hij heeft kort rood haar en droeg een donkere North Face jas. De andere verdachte is een lichtgetinte man van ongeveer 16/18 jaar oud. Ook hij heeft een sportief postuur en is ongeveer 1.75 meter lang.

Eventuele getuigen of mensen die de verdachten herkennen aan de hand van het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie (0900 – 8844).

Geen reacties mogelijk.