Zakkenrollers slaan bij drie vrouwen toe in winkelgebieden

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 juli 2014

Haarlem – Drie vrouwelijke slachtoffers meldden zich vrijdag bij de politie omdat ze beroofd waren. Vrijdag om 13:55 uur werd een 57-jarige vrouw uit Haarlem slachtoffer van een zakkenroller. Op de Grote Houtstraat botste er een man tegen de vrouw op. Later merkte ze dat het ritsje aan de binnenzijde van haar tas openstond en haar telefoon was gestolen.

Een 56-jarige vrouw uit Uitgeest paste kleding in een pashokje en liep enkele malen uit het hokje om andere kleding uit de winkel te halen. Bij de kassa ontdekte de vrouw dat haar portemonnee uit haar tas was verdwenen.

Een 39-jarige vrouw uit Haarlem die had gewinkeld in de Generaal Cronjestraat kwam er thuis achter dat haar smartphone uit haar tas was gestolen.

De drie vrouwen hebben aangifte gedaan.

Geen reacties mogelijk.