Man onder invloed van drugs parkeert camper midden op de Verfrollerbrug

Geschreven door de Redactie op dinsdag 29 juli 2014

Haarlem – Op dinsdagavond hield de politie een 49-jarige Haarlemmer aan op verdenking van rijden onder invloed. Omstreeks 18:40 uur kreeg de politie melding dat een camper dwars op de rijbaan zou staan bij de Verfrollerbrug (Langebrug). De camper zou de doorgang van het verkeer blokkeren. Ter plaatse trof de politie de camper waarin de verdachte achter het stuur zat.

Hij verkeerde duidelijk onder invloed. De man kon nauwelijks op zijn benen staan en was slecht aanspreekbaar. Het vermoeden rees dat de man mogelijk onder invloed van GHB verkeerde. In zijn auto werd een fles aangetroffen waarin mogelijk de harddrug zat.

Van de man werd bloed afgenomen. Dit bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol en drugs. De man moest zijn rijbewijs inleveren. Ook wordt er een onderzoek ingesteld naar zijn rijvaardigheid.

De politie nam het flesje GHB in beslag. Ook dit wordt onderzocht.

 1. van god los
  30 juli 2014 op 21:17 | #1

  Die was duidelijk de weg kwijt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. gerb
  30 juli 2014 op 23:30 | #2

  Ja één brug te ver.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Britt
  4 augustus 2014 op 19:08 | #3

  Jaa door die debiel konden de bussen niet door 14 min gewacht voor wij verder konen! Hopeloos !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Dat zeg ik.
  6 augustus 2014 op 16:58 | #4

  @britt heb je daar 4a5 dagen over na kunnen denken? Of deed de bus een week langer over jou rit naar huis.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.