Automobilist gaat er vandoor na aanrijding op Amsterdamsevaart

Geschreven door de Redactie op donderdag 24 juli 2014

Haarlem – Op donderdagavond omstreeks 18:30 uur vond er een aanrijding plaats op de kruising van de N200 en de Camera Obscuraweg waarbij drie personen gewond raakten. Een 46-jarige vrouw uit Bergen reed in een personenauto over de N200. Bij de kruising met de Camera Obscuraweg wilde zij linksaf slaan. De vrouw stopte voor het rode verkeerslicht.

Toen zij groen licht kreeg, trok zij op om linksaf te slaan. Toen zij op de andere weghelft van de N200 reed, werd zij aangereden door een personenauto die vanuit tegengestelde richting over de N200 aan was komen rijden. De bestuurder van deze auto had vermoedelijk rood licht genegeerd.

De vrouw, haar 67-jarige moeder en 13-jarige zoon die als passagier meereden, raakten gewond. Zij zijn met rug- en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De andere bestuurder stapte na het ongeval uit en rende weg. De politie is na het ongeval een burgernetactie gestart om de man te vinden. Het signalement van hem is een man van 1.90 meter lang, grijs shirt met wit logo, loopt op blote voeten en is vanaf de N200 richting Zuiderpolder gelopen. Hij kon nog niet worden achterhaald. Mensen die de man tegenkomen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De auto van de verdachte is in beslag genomen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.