Klant weigert te betalen en mishandelt taxichauffeur op Stationsplein

Geschreven door de Redactie op woensdag 11 juni 2014

Haarlem – Woensdagochtend heeft een onbekende man een 23-jarige taxichauffeur uit Amsterdam mishandeld aan het Stationsplein. De chauffeur had de onbekende man vanuit Amsterdam naar Haarlem gereden, maar laatstgenoemde weigerde vervolgens te betalen. De taxichauffeur probeerde de man in de auto te houden, maar dat mislukte.

De passagier deelde enkele klappen uit, en ging er rond 03.50 uur hardlopend vandoor in de richting van de Kruisstraat.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

  1. afghaan taxi boy
    12 juni 2014 op 03:56 | #1

    arme taxichauffeur.nacht klanten zijn gevaarlijk je weet nooit wie in je taxi zit.het is ook en gevaarlijk werk,ik doe dat werk ook. soms vraag ik eerst geld dan rijden of weg wezen.laatste genoemde geeft rust

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.