Dronken automobilist rijdt bijna garage binnen om schade te laten herstellen

Geschreven door de Redactie op vrijdag 13 juni 2014

Haarlem – Op de Eysinkweg heeft de politie vrijdagavond een 77-jarige automobilist uit Aerdenhout aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man had tot twee keer toe een aanrijding veroorzaakt en moest zijn rijbewijs inleveren. De dronken bestuurder had zijn bumper eraf gereden en was naar een autoschadebedrijf gereden om de schade te laten herstellen.

Toen hij bij de garage stond, drukte hij echter niet de rem maar het gaspedaal in en reed hij met volle vaart tegen een rolluik aan.

Een blaastest wees uit dat de man gedronken had. In overleg met justitie kreeg de man een boete van 360 euro. De politie heeft de man daarnaast aangemeld bij het CBR voor een onderzoek naar de rijgeschiktheid.

Geen reacties mogelijk.