Bedrijfsbus in de brand gestoken in de Bellamystraat

Geschreven door de Redactie op zondag 15 juni 2014

Haarlem – Een geparkeerde bedrijfsbus is in de nacht van zaterdag op zondag vermoedelijk in de brand gestoken in Haarlem. De wagen stond in de Bellamystraat geparkeerd vlak op de hoek met de Zomerkade. De brand werd rond tien voor een ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd.

.
Nadat het vuur geblust was en de bedrijfsbus door brandweermannen was gecontroleerd is deze door politieagenten met lint afgezet. Op een later moment zal de forensische opsporing onderzoek doen om mogelijke sporen veilig te stellen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. christina
    18 juni 2014 op 09:48 | #1

    tjonge tjonge, sommige mensen sporen ook echt niet, weer het beging van het einde?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.