Auto knalt tegen info-bord na botsing met vrachtwagen op de A200

Geschreven door de Redactie op woensdag 28 mei 2014

Haarlem – Een auto is woensdagmiddag na een botsing met een vrachtwagen tegen een informatiebord in de berm tot stilstand gekomen. Het ongeval vond rond kwart over een plaats ter hoogte van het Total tankstation langs de A200 in de richting van het Rottepolderplein. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.

Bij het wisselen van rijstrook had de bestuurder van de vrachtwagen de auto over het hoofd gezien. Een botsing was het gevolg, waarbij de auto de berm in reed, en daar tegen een informatiebord aanbotste.

Een van de inzittenden kon zelfstandig uitstappen, de ander nadat de brandweerlieden het informatiebord van de auto was afgehaald. Ambulancebroeders hebben beide inzittenden nagekeken, maar geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval ontstond er enige tijd file op de A200 in de richting van het Rottepolderplein.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.