Verdacht gedrag verraadt auto-inbrekers bij de IJsbaanlaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 23 april 2014

Haarlem – Woensdagavond zijn twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden te willen inbreken in auto’s in de omgeving van de IJsbaanlaan. De mannen werden rond 20:30 uur gezien en vertoonden verdacht gedrag rond diverse auto’s waarna de politie werd ingeschakeld.
.

Het tweetal, 28 en 25 jaar uit Amsterdam en Koog aan de Zaan, is met inbrekerswerktuig aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Volgens een getuige zouden de verdachten zich verplaatsen in een klein rood autootje richting de Kleverlaan en de Spoorwegovergang in Haarlem.

De politie zoekt nog meer getuigen die de mannen hebben gezien rond genoemd tijdstip in de omgeving van de IJsbaanlaan. U kunt bellen met 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.