Kop-staartbotsing op Spaarndamseweg in Haarlem

Geschreven door de Redactie op vrijdag 25 april 2014

Haarlem – Op de Spaarndamseweg heeft vrijdag aan het einde van de middag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Om even voor zes uur ging het ter hoogte van de Jan Gijzenkade mis, en zag een automobilist te laat dat zijn voorganger moest remmen. Een botsing was het gevolg, waarbij de achterste auto met een flinke vaart tegen zijn voorganger reed.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. In de voorste auto zat een baby van 10 maanden oud. Ambulancebroeders hebben de baby en andere inzittenden nagekeken, maar geen van alle hoefde mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Agenten hebben bij beide bestuurders nog een blaastest afgenomen, maar niemand bleek onder invloed van alcohol te rijden.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.