Fietsster ernstig gewond bij aanrijding op het Houtplein

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 april 2014

Haarlem – Een fietsster is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in het centrum van Haarlem. Rond kwart voor elf ging het mis toen een automobilist die vanaf de Tempeliersstraat het Houtplein op wilde rijden en daarbij in botsing kwam met de fietsster. Deze kwam bij het ongeval ten val.
.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. De vrouw is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Het opgeroepen traumateam hoefde uiteindelijk niet door naar Haarlem te komen.

Door het ongeval konden de bussen en het overig verkeer tijdelijk geen gebruik maken van het Houtplein.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.