Dronken jongen zorgt voor overlast en bedreigt agent met de dood

Geschreven door de Redactie op zondag 16 maart 2014

Haarlem – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige Haarlemmer aangehouden. De jongen bleek onder invloed van alcohol en had eerder op de avond en in de nacht al meerdere keren overlast veroorzaakt, waaronder een conflict met beveiligingspersoneel van een horecagelegenheid.
.

Toen de Haarlemmer ’s nachts aan fietsen op het Klokhuisplein aan het trekken was, voldeed hij niet aan een vordering van de politie, waarop hij werd aangehouden. Tijdens en na zijn aanhouding bleef de man agressief en dus werd hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. De Haarlemmer bleef op het politiebureau zich agressief gedragen en hij bedreigde een van de politiemensen onder andere met de dood.

Tegen de Haarlemmer is proces-verbaal opgemaakt voor het bedreigen van een politiemedewerker en hij is ingesloten.

Geen reacties mogelijk.