Bewoner achtervolgt inbreker na inbraak in woning aan de Koningstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 15 maart 2014

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken bij een woning aan de Koningstraat. De eigenaar overliep rond 02:15 uur de inbrekers in zijn woning. Hij volgde een van de dieven en belde ondertussen het alarmnummer van de politie. Agenten konden de man kort daarop aanhouden in de Doelstraat. De verdachte is een 21-jarige man uit Haarlem.

Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Er was een tweede inbreker, die rende de andere kant op. Naar hem wordt nog gezocht.

De politie is op zoek naar personen die voor of na de inbraak verdachte personen hebben gezien in de omgeving van de Koningstraat. U wordt verzocht contact op te nemen met de politie, via het telefoonnummer 0900 – 8844.

  1. new era
    17 maart 2014 op 21:43 | #1
Geen reacties mogelijk.