Jongen(12) beroofd van schooltas in de Gierstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 februari 2014

Haarlem – Een 12-jarige jongen uit Haarlem is dinsdagmiddag rond 15:30 uur beroofd van zijn schooltas. De jongen fietste over de Gierstraat met zijn schooltas achterop, toen hij werd ingehaald door twee jongens die samen op een zwarte omafiets zaten. De jongen die achterop zat heeft vervolgens de schooltas gepakt waarna het tweetal is doorgefietst richting de Breestraat.

In de zwarte tas van het merk Eastpak zaten schoolboeken. Mogelijk hebben mensen de tas ergens in de omgeving gevonden. Van de twee verdachten is bekend dat het jongens zijn in de leeftijd van 11 tot 14 jaar en dat ze een donkere huidskleur hebben.

Achter het slachtoffer heeft tijdens de beroving een fietser gereden en de politie komt graag met deze man in contact. Ook is de politie op zoek naar mensen die de verdachten in de omgeving hebben gezien of denken te weten wie het zijn.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

  1. die gevaarlijke
    19 februari 2014 op 18:15 | #1

    S.O naar de kruimel dieven

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.