Inbrekers slaan weer toe bij meerdere woningen in Schalkwijk

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 februari 2014

Haarlem – Dinsdagavond kreeg de politie even voor 19:30 uur een melding dat buurtbewoners licht zagen branden en voetstappen hoorden vanuit een woning aan de ItaliĆ«laan, terwijl de bewoners die avond niet thuis waren. Politiemensen gingen direct naar de locatie en meerdere agenten doorzochten de woning. De woning bleek overhoop te zijn gehaald.

De inbrekers bleken binnen te zijn gekomen door het ruit van de voordeur te vernielen met een steen. Helaas werden in de woning geen personen meer aangetroffen. Ook een zoektocht in de omgeving leverde niets op.

Na onderzoek in de omgeving bleek dat ook bij twee naastgelegen woningen was geprobeerd om de poort aan de achterzijde open te breken. Bij deze woningen is het bij een poging inbraak gebleven.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben van de (pogingen) inbraak wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem. Ook informatie over onbekende rondlopende personen rond het tijdstip van de inbraak kan waardevol zijn.

Geen reacties mogelijk.