Mannen aangehouden wegens drugsbezit en inbraak

Geschreven door de Redactie op zondag 26 januari 2014

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag zagen agenten rond 00:45 uur op de Slachthuisstraat een verdacht voertuig rijden. De achterzijde van het voertuig hing bijna op straat. Op de Europaweg hielden zij het voertuig staande. De bestuurder had geen geldig legitimatiebewijs bij zich. Ook was de auto niet verzekerd en lag er materiaal afkomstig van een hennepkwekerij in de auto.

Beiden mannen, 18 en 21 jaar uit Haarlem, zijn hierop aangehouden. Uit onderzoek van het voertuig bleek dat hier paspoorten lagen die kort daarvoor bij een inbraak in Haarlem waren ontvreemd. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de mannen bij de inbraak.

Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.