Man in arm gestoken na verkeersruzie op de Vincent van Goghlaan

Geschreven door de Redactie op zondag 26 januari 2014

Haarlem – Zondagmiddag rond 17:00 uur is een 41-jarige man op de Vincent van Goghlaan in zijn arm gestoken. Het slachtoffer verklaarde dat hij bij een T-splitsing op deze straat voorrang wilde verlenen aan een fietser die van rechts kwam. De fietser bleef echter staan, waarop de automobilist linksaf sloeg. Hierop werd de fietser kwaad, hij schreeuwde en sloeg op de auto.

De automobilist stopte even verderop om verhaal te halen. Hierop werd hij gestoken. De man is voor behandeling van zijn wond naar het ziekenhuis vervoerd.

De verdachte is een blanke man met normaal postuur van ongeveer 1.50 meter lang. Hij had zwart haar en sprak met een Noordafrikaans accent. Hij droeg een zwarte, glanzende jas en reed op een zwarte oude damesfiets.

De politie verzoekt getuigen van dit incident contact op te nemen (0900 – 8844).

Geen reacties mogelijk.