Inbrekers crashen na korte achtervolging over A200

Geschreven door de Redactie op zaterdag 4 januari 2014

Haarlem – Zaterdagochtend zijn twee inbrekers na een korte achtervolging aangehouden. Rond 05:00 uur ging de auto er vandoor bij een controle aan de Amsterdamsevaart. De auto reed over de A200 richting Amsterdam. Ter hoogte van de brug in Halfweg botste de auto tegen een vangrail en kwam daar tot stilstand.
.

Twee mannen kwamen uit de auto en gingen er vandoor, maar zijn kort daarna aangehouden. De auto bleek afkomstig van een inbraak eerder op de avond in een woning aan de Van Dortstraat in Haarlem. Ook lagen er diverse gestolen goederen uit die woning in de auto, onder andere een laptop en iPad.

De inbrekers, twee Roemeense mannen, zijn meegenomen naar het politiebureau.

Geen reacties mogelijk.