Fietsster geschept door automobilist op de Vondelweg [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 19 januari 2014

Haarlem – Een fietsster is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem. Het meisje stak rond kwart over drie over op de Vondelweg toen ze werd geschept door een automobilist. De fietsster kwam bij de aanrijding hard ten val. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden gealarmeerd om hulp te bieden.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna ze naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Het gealarmeerde traumateam hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

De automobilist is door agenten aangehouden omdat de man door rood zou hebben gereden. Het verkeer op de Rijksstraatweg en de Vondelweg ondervond veel hinder door het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.