Meisje gewond door baksteen door ruit bij feestje in Leidsebuurt

Geschreven door de Redactie op zondag 1 december 2013

Haarlem – Een meisje is zaterdagavond gewond geraakt bij een feestje in de Leidsebuurt in Haarlem. Bij een woning aan de Oranjeboomstraat werd een feestje georganiseerd. Om even voor middernacht kwam een persoon aan de deur, die niet welkom was. Hij werd vervolgens weggestuurd, maar was het daar duidelijk niet mee eens.

Korte tijd later kwam de jongen terug, en gooide een baksteen door het raam van de woning. Een meisje dat binnen zat raakte daarbij gewond. Een ambulance en meerdere politie-eenheden rukte met spoed uit richting de Leidsebuurt.

Het gewonde meisje is door de ambulancebroeders aan haar verwondingen behandeld, en voor verdere zorg meegenomen naar het ziekenhuis. Politieagenten hebben van een aantal aanwezige gasten hun gegevens genoteerd.

De politie weet om wie het gaat, en zal de jongen binnenkort opzoeken. Rond half een was de rust in de straat weer terug, en kon het feestje in de woning rustig worden voortgezet.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Onbekend
    1 december 2013 op 11:18 | #1

    Wat opzoeken stelletje dwazen meisje is gewond idioten

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.